×
اطلاعات بیشتر باشه، مرسی برای ارائه بهترین تجربه کاربری به شما، ما از کوکی ها استفاده میکنیم

gegli

زيباي خفته

× salam.mikhaham az tarigh in weblag ba hamjensanam komak konam va kasi az anha age moshkeli darad az in tarigh mitavanad az man komak bekhahad ,, lotfan faghat khanomha ijaza darand soal konand az javab dadan aghayon motasefana khoddari mishavad
×

آدرس وبلاگ من

artimes.goohardasht.com

آدرس صفحه گوهردشت من

goohardasht.com/artimes

بیش از یک‌سوم زنان کمبود آهن دارند



http://napteam.com/wp-content/uploads/2009/02/yawning_girl.jpg





بیش از یک‌سوم زنان کمبود آهن دارند

رییس انستیتو ملی تحقیقات تغذیه‌ای کشور گفت: بیش از یک سوم زنان در سنین باروری کم‌خونی دارند و دچار فقر آهن هستند.

احمدرضا درستی مطلق افزود: کم‌خونی به علت کمبود مصرف مواد غذایی حاوی آهن کافی، در زنان است.

وی افزود: کمبود آهن به دلیل خونریزی‌ها‌ی ماهانه و آلودگی‌های انگلی است و بیمارانی که در دوره نقاهت به سر می‌برند میزان نیاز به خون در آن‌ها بیشتر است.

درستی با بیان اینکه گوشت‌ قرمز سرشار از آهن است، افزود: کسانی که کم‌خونی دارند از گوشت قرمز بیشتر از گوشت سفید استفاده کنند زیرا آهن موجود در گوشت بهتر جذب می‌شود.

رییس انستیتو ملی تحقیقات تغذیه‌ای کشور ادامه داد: غلات و حبوبات و در نهایت سبزیجات منابع مهم آهن هستند.

درستی با بیان اینکه شیر و لبنیات آهن ندارند، اضافه کرد: میوه‌ها مقدار کمی آهن دارند و برخی از سبزی‌ها آهن دارند ولی میزان جذب آن‌ها خیلی بالا نیست. وی گفت: همراه با مواد غذایی گیاهی، مواد غذایی اسیدی یا ترش مصرف شود که جذب آهن بیشتر شود.

درستی با اشاره به اینکه آهن برای تبادل اکسیژن و گاز کربینک در خون به شدت ضروری است اضافه کرد: در واقع بر اثر کمبود اکسیژن به سلول‌های قلب و عروق لطمه وارد می‌کند و رنگ‌‌ و روی فرد پریده می‌شود و زیر پلک آن‌ها کم‌رنگ می‌شود.

وی در خصوص نشانه‌های کم‌خونی افزود: سردرد، سرگیجه، زودرنج بودن، بی‌حسی، تنبلی و سطح یادگیری پایین می‌آید و فراموشی پیدا می‌کند که از نشانه‌های کم‌خونی است.

درستی بیان داشت: فردی که مبتلا به کم‌خونی است بسیار زودرنج و دچار ناراحتی‌های جسمی و روحی می‌شود که گاهی اوقات این افراد را نمی‌توان تحمل کرد.

وی با بیان این‌که در مراحلی که کم‌خونی شدید است از مکمل‌ها باید مصرف کرد، ادامه داد: مکمل‌های آهن برای کودکان شربت و برای بزرگسالان به شکل قرص است.

درستی درباره چگونگی مصرف مکمل‌ها تصریح کرد: کسانی که در موقع جذب آهن احساس سنگینی و گاهی اوقات یبوست پیدا می‌کنند بهتر است از قرص‌های آهن و مکمل را یک ساعت قبل یا بعد از غذا مصرف کنند تا جذب آهن بهتر شود.

وی در ادامه بیان داشت: به کسانی که یبوست و درد‌دل‌های شدید دارند توصیه‌ می‌شود که مکمل ها را همراه با غذا مصرف کنند.

درستی با بیان اینکه مکمل‌ها را باید پزشک تجویز کند، ادامه داد: کم‌خونی بعضی افراد به علت فقر آهن نیست و آهن زیادی نیز ممکن است به قلب و عروق لطمه وارد کند، اضافه کرد: آهن اضافی در خون در رگ‌ها ته‌نشین می‌شود و رگ‌ها به رنگ سیاه درمی‌آید و صورت فرد را تیره می‌کند. حتی ممکن است به مویرگ‌های مغزی لطمه وارد کند.


سه شنبه 29 اردیبهشت 1388 - 2:05:53 AM

ورود مرا به خاطر بسپار
عضویت در گوهردشت
رمز عبورم را فراموش کردم
آمار وبلاگ

11338 بازدید

20 بازدید امروز

4 بازدید دیروز

33 بازدید یک هفته گذشته

Powered by Gegli Social Network (Gohardasht.com)

آخرين وبلاگهاي بروز شده

Rss Feed

Advertisements